På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 26 januari 2012

Hjälm, tack!


När snön äntligen kom blev jag glad. Hoppas att det kunde komma lite mer för ligisternas skull. Ögonen lyser som av guld när Sigge berättar med stor inlevelse om pulkaåkningen på förskolan. Ser vansinnigt mycket framemot vår skidsemester. Hjälmar är ju ett måste i backen och den här var ju så tuff. Hade passat bra på min lagom tuffa Nils tycker jag. Så även skidglasögonen.

Själv har jag slitit hårt på gymmet ikväll. Dedäringa skidåkarmusklerna behöver verkligen "rebootas" inför vintersemestern. ;-)

2 kommentarer:

  1. Tack snälla. Det känns jättebra än så länge :). Ska bli kul att se ert kök när ni kommer igång. Härligt med skidsemester! Vi köpte ny skidutrustning till stora tjejen nu på XXL, de hade bra utbud.

    SvaraRadera
  2. Villa Rut: Det lär dröja ett litet tag till...vi skall satsa på trädgården i vår tror jag. Om vi inte ändrar oss igen... ;-)
    //Anna

    SvaraRadera