På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 24 december 2011

Dan före


Julledigheten rivstartade med bygget av ett dinosaurielandskap igår. Båda två var engagerade och kom väl överens länge. Givetvis kommer de på att detta skulle byggas precis när lakritskolan kokar över, mattläggaren knackar på dörren och när pepparkakorna borde tas ur ugnen. Men lugn alla där ute; mamman kan det här med multitasking. Bara lugn.   


Här är resultatet: ovan Nils och Sigges byggnation och nedan mattläggarens. Hela trappan är nu klädd!!

Dessutom hade vi världens stoltaste och gladaste Sigge här igår. Då ringde en kompis till honom. Och ville leka. Ögonen tindrade som stjärnor. Fick äntligen hänga med liksom. Hand i hand med storebrorsan. På väg till grannen.

Dagen idag har bara innehållt fix. Men en liten mysig stund hade vi på stan. Vi hann ta en fika och där kunde man spela jukebox. Sigge spelade mest. Nils spelade näst mest. Damerna bakom kassan tyckte nog det var skönt när vi äntligen pep iväg.... ;-)

God jul på Er!

2 kommentarer:

  1. Tack för det fina julkortet, god jul och gott nytt Barfotsgatan KRAM!

    SvaraRadera
  2. Var inte ett dugg orolig, du verkar vara en som har koll på läget! :)

    Vilket fint bygge killarna gjort!

    Kram till dig

    SvaraRadera