På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 17 januari 2011

Vilken service LEGO!

Nils fick ett hett efterlängtat Star Wars-skepp i julklapp från Lego. Byggsatsen var enorm och från 8 år men det gick som en dans för honom att sätta ihop skeppet som blev lika stor som en brödlimpa när det var färdigt. Det tog dock några dagar. Bort åt en miljon bitar minst, du anar inte! Och tänk vad som hände på juldagen då skeppet endast var en dag gammal? Jo, en liten, liten bit "irrar" sig bort från de andra bitarna och det var inte vilken bit som helst! Nej, för det var ju General Grievous huvud som var på upptäcktsfärd, den mest betydelsefulla och viktigaste biten i hela byggsatsen liksom...som låg så käckt där strax ovanför trappen...och som mamman trampar sönder när hon far upp för trappan som en dåre, säkert med hela famnen full av julmust och julgodis som skymmer sikten ;-) ...

Men LEGO är fantastiska, idag kom ett nytt huvud på posten! Förstå att jag fick dåligt samvete efter den ofrivilliga halshuggningen av generalen och särskilt när sonen påpekar med gråten i halsen att han längtade efter sin General Grievous med huvud. In på hemsidan och vips så var ett nytt på väg; helt kostnadsfritt också! Underbart!

2 kommentarer:

  1. Hahahaha...förlåt att jag skrattar, men detta var underhållning av rang! Japp, nätshopping e fina grejer & så smidigt och bekvämt. Tur de fixa sig så Nils fick slutföra sitt verk:)

    SvaraRadera
  2. Vilken service! :) Härligt med ett företag som förstår vikten av den viktigaste figurens huvud och ett lyckligt barn. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera