På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 24 januari 2011

Boktrave

Men se där i hörnet, en liten boktrave! Önskar det fanns mer av den varan men jag hinner inte, är för trött eller hittar inget bra att läsa. Nu är det ju bara en skönlitterär bok i traven men andra i ordningen på kort tid. Hey, hey! Där skymtar också min nyinskaffade dagbok som jag börjat plita ner tankar och annat i när andan faller på. Kände en dag ett behov av att ta upp dagboksantecknandet igen. Jag har tidigare skrivit dagbok i flera, flera, flera år men då för två- tre år sedan blev det bara för jobbigt...ja, ni vet! Röd och fin och full av kärlek...snart så! Sedan har vi den tredje boken. En julklapp från fina väninnan och den ligger liksom i startgroparna. Den skall jag fylla med allt jag hittar (till att börja med) om New York; tips, shopping, sevärdheter, matställen och andra trevliga, trevliga tips på temat! Jovisst är det så...! ;-)

1 kommentar:

  1. Jag är en dagbokstjej. Har alltod skrivit dagböcker. De ligger på vinden och skrotar nu. Bloggen min fyller den funktionen för mig nu för tiden. New York denna underbara stad. Städernas stad som jag besökte okt 2009. Jag bloggade därifrån.
    Har så många bra tips. Meddela om du vill ha ett eller annat :-)

    Ha det gott

    SvaraRadera