På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 30 januari 2011

Mys-pys



Till slut då kom pappan hem, efterlängtad! Det blev långa och många kramar med pappan i hallen både för Nils och mig. Sigge orkade dock inte vara uppe tills taxin svängde upp på vår gata... Höjdpunkt nummer två efter hemkomsten var när Nils hjälpte Joakim att packa upp. Nils berättade att de hade pratat på förskolan om att Joakim skulle komma hem idag och att det kan ju vara så att någon som varit ute och rest länge har presenter med sig hem och strax därefter insåg Nils att så var fallet. Presenten var en t-shirt med Ben Ten. Kan också stavas LYCKA! Hela helgen har Nils tagit hand om tröjan som om den varit en ömtåligt kristallvas! Igår morse bad han om att få duscha och göra sig iordning efter frukosten för han längtade SÅ efter att ha på sig sin tröja. Det har aldrig hänt förut.

Helgen har varit väldigt lugn och det har varit skönt. Vi har njutit av att bara vara tillsammans och vi har ätit god mat. Både lördag och söndag har jag bakat frukostbröd; somriga baguetter och solrosbröd. Heja mig alltså! Vi har också fikat i massor och då njutit av goda cookies med mörk choklad och marschmallows som jag bakade i fredagskväll i ren tröst efter utebliven tjejträff. Strax, när ligisterna är färdigbubblade och badade skall vi äta gott. Det doftar vitlök och timjan från köket! En av mina favoritkombinationer i smak!

Trevlig söndagkväll önskar jag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar