På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 25 mars 2010

Välling är bäst!

Sigge älskar välling och att sova....joooo, det är sant! Han skulle kunna äta bara välling och sova hela dagarna. ;-) Så fort han får syn på sin säng ska det "nanas". Ibland slänger jag ner honom där på dagen när jag inte orkar höra hans tjat och då ligger han bara där och kollar och gosar runt. Nattningen är så enkel; välling som han dricker själv och när han är klar hörs ett "tack"där nerifrån sängen och då är det bara att fiska upp den tomma flaskan. Därefter hörs ett bestämt "nana" varvid Sigge vänder sig på mage och somnar bums! På natten om han är orolig och man går in för att lugna honom meddelar han direkt om det är välling som saknas för då blir han blixtstilla och säger strax därefter "älling" och då vet man vad som gäller! (...och jo, han får fortfarande nattmål/tidiga morgonmål...grabben växer ju än!!).

3 kommentarer:

  1. Underbart - vilken kille!! Sixten sopar efter "ämming" :)

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, Sigge!
    De finfina boxarna har jag köpt på Grinden Interiör i Spekeröd! Min favvo-affär! Sökte efter liknande på nätet och hittade på House of Hedda men då var de cylinderformade! Vi får väl ta en tur norrut någon dag annars!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Emma: välling rules!

    Lisa: Grinden Interiör nästa gång då!

    SvaraRadera