På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 21 mars 2010

Hela huset fullt

Idag har vi haft huset fullt av godingar. Ingrid har varit här då mammorna slitit ner tapet. Hon vandrade runt och lekte här och där lugnt och stilla. Sa inte så mycket men det var ju andra som höll låda så...
Sigge har varit på härligt humör och var mycket intresserad av Ingrids hår. Klappade henne gång på gång på huvudet. Hans egen hårväxt tar ju god tid på sig.
Nils och Ellen har också träffats idag och de är så söta tillsammans. Diskuterar, förhandlar, bestämmer sig, ändrar sig, skrattar och fnissar. Gullungar!
Ella borde också varit här idag men det planerade besöket fick ställas in då lillfisen vaknade med feber. Hoppas hon känner sig bättre nu! Hoppas vi ses snart iallafall!


1 kommentar:

  1. Ja, det var synd att lillfisen skulle vakna med feber just idag. Men det har varit full rulle på henne ändå, så vi kanske hade vågat komma. Längtar efter er alla! KRAM

    SvaraRadera