På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 13 mars 2010

Lek och buslandet!


Där har vi varit idag med goda vänner som hängde med med på kort varsel. Jätteroligt att träffas och givetvis jätteroligt för barnen att vara tillsammans. Lek och Buslandet var en höjdare där allt inom lokalen uppmuntrade till lek och bus och spring. Det fanns rutschbanor, klätterställningar, klätterborg, bollkanoner, bollhav, isbana, bowlingbana, klätterväggar, innebandybana, cykelbana, studsmattor...ja, allt du kan tänka dig! Nils och Ellen drog runt på egen hand under uppsikt på lång håll. Sigge fick sällskap av pappa och det fick också Hugo, bägge de små hade lite svårt att hänga med i Nils och Ellens tempo. De var rödkindade och svettiga hela gänget...så även papporna som fick kämpa på bra i klätterställningarna. Det fanns en avdelning för barn i åldern 0-3 år men det intresserade inte Sigge överhuvudtaget. Nej, upp i den största och brantaste rutschkanan skulle han givetvis och så även Hugo. Det roligaste var när alla barnen försökte klättra upp för klätterväggen på bilden nedan. Medan de andra halkade ner hela tiden tog Sigge lite fart och traskade raskt förbi hela gänget upp på duken en bra bit...han hade ju halksockar på sig. Vi fick oss ett ordentligt skratt iallafall, det såg SÅ lustigt ut! Besöket blev givetvis en succé men timmarna var också väldigt tröttande både för barn och vuxna. Efter tolvsnåret hade det anlänt mycket barn så det var varmt och ganska högljutt. En kvart försent lämnade vi stället med tre (nästan) gråtande barn...så trötta och hungriga. Men efter lite mat på vägen hem var snart leendena tillbaka i vanlig ordning.
Väl hemma dröjde det inte länge innan Nils pep iväg ner till Ellen för att leka! Vilken ork de har! Kan ju hoppas att han sover lite längre imorgon! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar