På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 14 mars 2010

Fint i fönstren

...önskar jag att jag hade men där ser det verkligen SÅ tråkigt ut just nu. Efter upptäckten av små djur på några blomster som givetvis åkte direkt ut i soporna återstår nu näst intill bara några orkidéer där en enda ännu bär blommor. Det är ju då de är som vackrast; med blommor!! När de sedan står där med tomma spretande stänglar har jag svårt att tycka om dem och ens se något litet estetiskt vackert med dem. Vad gör ni med orkidéerna när de inte blommar? Får de stå kvar till nästa blomming startar eller förpassas de från fönstrena ett tag. Jag önskar jag hade en extra fönsterbräda någonstans där de kunde vila tills de behagar försköna omgivningen igen...men det har jag tyvärr inte. Hmmm...får se vad jag ska göra med dem!

3 kommentarer:

  1. ...du skulle bara våga kasta orkidén du fått av mig;-)
    Kram Lisa
    pst...om bara bladen är fina får mina stå framme fast kanske inte i köket...

    SvaraRadera
  2. Jag diggar verkligen dessa vackra blommor, dock är jag inte den bäste blomskötaren. Så nu har jag fuskat lite och köpt mig en konstgjord(dyr jäkel för 420 kr) hahaha...men det var det värt. Den blommar så fint hela året, och bladen känns precis som verkliga. Min granne har berömt den många ggr...Aah visst e den fin håller jag med då;)
    (Ska maila dig en bild på den)Kram

    SvaraRadera
  3. Lisa: jag ska inte slänga din blomma...jag lovar! kram

    Jenny: jag fick bilden, helt makalöst likt en riktig...är det det jag ska satsa på nästa gång kanske?? //kram Anna

    SvaraRadera