På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 16 mars 2010

Receptsamling

Nu har jag äntligen börjat ta tag i ett projekt planerat sedan länge...min receptsamling! Tog ett tag innan jag hade bestämt mig för hur organiseringen skulle ske men nu är rubrikerna namngivna i registret så häromkvällen drog jag igång det hela. Är ännu inte helt klar men ser framemot mitt färdiga resultat. Följdfrågan är om det inte är dags att prova på det där med hemlevererad matkasse med 5 middagar? Verkar så praktiskt och enkelt och smidigt. Sliter mitt hår varje vecka när matsedeln för kommande vecka ska planeras. De flesta som erbjuder servicen med matkasse tänker ju på allt så som variation, ekologiskt, näringsrikt och att det ska vara enkel matlagning. Förutsättningar som jag INTE lyckas med vid min matsedelsplanering...

2 kommentarer:

  1. Då måste jag rekommendera matservice.se. De har både matkasse OCH att man kan beställa varor såsom mjölk å mjöl å allt annat man kan behöva. Riktigt lyxigt att slippa åka iväg å handla. ( då å då iallafall). Mamma har provat linas matkasse och är väldigt nöjd. Både med recept och varor.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen, vi är verkligen inne på att testa. Skulle underlätta grymt mycket i vardagen! kram

    SvaraRadera