På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 24 augusti 2010

Sommarminnen



Vilket varierande väder det varit idag! Ena stunden storm, andra stunden ösregn och sedan lite solsken däremellan! Nog känns det i luften att hösten är på väg och att sommaren febrilt försöker klamra sig fast än en stund. Men faktiskt känner jag mig helt till freds med att hösten är på väg. Särskilt när sommaren bjöd på så många fina minnen med min lilla familj och även med vänner. Vår sommar har både innehållet resor till Stockholm och västkusten och även ett stort antal träffar med vänner och bekanta. Mitt nyårslöfte i år var ju att bli mer social med vänner och under sommaren har jag (tillsammans med min familj) verkligen förverkligat det. Och sedan har vi ju ätit glass! Massor av glass! Tonvis med glass! Galet mycket glass! Till Nils stora glädje! Så nu kan hösten dundra in för jag är beredd med filt, mysbelysning, ljus, te och fina sommarminnen!

1 kommentar:

  1. Hej Anna!

    Vilken härlig sommar ni har haft! :) Och sommaren i år var ju som gjord för att äta hur mycket glass som helst och umgås med vänner. :)

    Jag kan bara hålla med dig, det har varit en fantastisk sommar i år och nu när den första höststormen är över oss känns det rätt ok att vardagen är tillbaka igen och att hösten är på väg. Nya friska tag och en spännande höst framför oss. :)

    Ha det så bra vännen och sköt om er! :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera