På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 31 augusti 2010

Brunt mot vitt!

Idag har en bit av 70-talet dansat ut och en bit av 2000-talet dansat in på Barfotsgatan. Alla gamla bruna fönster har bytts ut och nu sitter det vita fönster på plats istället. Inne kommer fönsterbytet innebära att alla utanpåliggande fönsterbrädor försvinner och att fönsterbrädan nu blir integrerad i fönstret. Det är det snyggaste tycker jag! Den bruna ytterdörren har också bytts ut mot en vit med ett smalt, avlångt glas i klarglas från SnickarPer! :-) Vidare har vårt stora fönster med gult glas och brunt foder bytts mot ett med vita foder och frostat glas! Nöjd? JA!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    Vad härligt! :) Roligt att få det precis som man vill ha det och känna sig riktigt nöjd efteråt. :)

    Ha det så bra och njut av alal dina nya fina fönster. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Åh, vad nyfiken jag blir! Låter snyggt! Får nog ta mig en sväng förbi... Ska du med på auktion kl 11 på lördag? Hoppas f-mötet gick bra ikväll!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  3. Lotta: jag har inte riktigt van mig vid ett ljusinsläpp i hallen än...varje gång tror jag att jag glömt stänga dörren! :-)

    Lisa: du vet ju vart vi bor! kram

    SvaraRadera