På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 16 augusti 2010

Rekord?

Idag var det dags att åka till jobbet igen efter en lång, lång ledighet. Med ens kändes det som om hösten var här så för att påminna mig om sommarens solsken och värme publicerar jag idag en bild på Nils och hans solros som han fick med sig vid avslutningen i början på sommaren. Då var det en liten späd planta vi fick hem i en avklppt mjölkkartong. Vi planterade ut den och har sedan försökt vattna den med jämna mellanrum. I dagarna mätte den 2,8 meter och i toppen ser det ut att bli flera stora blommor. Jag har ingen aning om hur höga solrosor normalt brukar bli men nog borde den kvala in bland rekorden...eller? Stammen är lika tjock som stammen på ett mindre träd. Vi skrev ut ett foto och tog med till förskolan för att visa upp - dagens snackis!!! Någon tyckte jag skulle ringa lokaltidningen....får se med det! ;-)

3 kommentarer:

  1. Myyyy gooooood! Jack och bönstjälken i ny tappning.

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!

    Wow! Den var häftig den! :) Och vilken härlig bild på den stolte odlaren och solrosen. :) Tänk vad ett litet frö kan växa och bli sagolikt stort.

    Ha en bra arbetsvecka!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Alla: så som Nils och Sigge vattnat den i sommar så kanske inte det är så underligt att den växt som en galning...

    //Anna

    SvaraRadera