På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 6 november 2010

November på Smögen!

Så fort några dagars ledigt går! Ett skönt avbräck från både barn och blogg och måsten. Det blev både mer bio, mat ute och shopping innan vi åkte mot Smögen i torsdags kväll. Härligt att vara ledig från barnen men också härligt att få längta lite efter dem! Sigge hade redan somnat när vi kom fram. På dagen hade hela gänget varit på Nordens Ark och det i kombination med ingen eftermiddagstupplur tar på krafterna. Dessa var dock tillbaka på fredagen... Efter sovmorgon tog vi en lång promenad runt ön i det underbara höstvädret. Vi hamnade både vid lekplatsen och nere på bryggan där vi skymtade sjöboden en bit bort. Dagarna har bjudit på mer fint väder, promenader, skaldjur och god mat och vin! En riktig mini-semester och en välbehövlig sådan i början av november!

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder, så vackert på kusten året om. Gott att ni haft en avkopplande ledighet med shopping, god mat & bio...vad mysigt.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina kort! Väldigt fint kort på dig och Nils! Vi önskar oss ett sådant objektiv i julklapp. Hoppas man varit snäll i år. KRAM 'sara

    SvaraRadera