På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 2 april 2010

Kalas hos Hangelins

Idag har vi varit på kalas hos familjen Hangelin och firat Micael som fyllt år. Vi blev bjudna på helstekt oxfilé, god rödvinsås och potatisgratäng med västerbottenost! Och vin givetvis! Sedan blev det sedvanlig banantårta till kaffet som är Micaels favorit och som vi alltid blir serverade på hans födelsedag. Där var också Micaels föräldrar och syster med man och det är alltid lika roligt att träffa dem även om det blir långt mellan gånger. Nästa gång vi träffas kanske vi kan räkna till fler barn för A och L berättade att de ska ha barn efter sommaren. Stora grattis till er! Just nu väntas det barn överallt...min syster Sara ska ju också få sitt andra barn i mitten av juni, sedan kommer det bebis på ett annat håll i mitten på juli och hon som jag vikarierar för har precis i dagarna också fått en liten flicka. Dessutom ska min kusin också har barn efter sommaren så det verkligen smått på gång överallt runt omkring oss. När jag tänker efter är det minst 2 till på gång än de jag nämnt ovan...så roligt för alla berörda! En hel fantastisk era i livet när det kommer barn in i bilden. Ångrar inte en sekund att jag skaffat barn även om det är slitsamt och tungt vissa dagar men som tur är de positiva stunderna oräknerligt fler och totalt överväldigande så... :-)

2 kommentarer:

  1. Så där får du ju inte skriva, nu blir man ju nyfiken vilka alla dessa kommande barns föräldrar är! :-) Inte är det jag iallafall, mig veterligen. Vi har fullt upp med ett litet busfrö som ser ut som en riktig sjörövare med en stor svart glugg längst fram och en tand som ser ser ut som en hartand! Men söt är hon iallafall den lilla dockan, och sover i stor säng utan napp oxå! Det blev ju även nappförbud fort snabbt och kvickt. Dock inte helt lätt! Men det har funkat!!!!

    Glad påsk och kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Eva: hoppas ni haft en fin påskhelg ni också. Så skönt att våren är här, eller hur! Vilken tapper tjej ni har, tandlös och allt! ;-)
    kram Anna

    SvaraRadera