På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 11 april 2010

Grillning x 3


Igår blev det inget blogginlägg...jag hann helt enkelt inte. Det var full fart hela dagen. Efter frukosten gick vi allihopa ut i trädgården och klippte och rensande och åkte till tippen flera gånger. Ja, alla utom Nils som drog iväg till grannpojken som fått en stor studsmatta i trädgården. Hela kvarterets ungar kommer hänga där resten av sommaren förmodar jag...;-)
Senare på eftermiddagen var det dags för ombyte och så åkte vi till familjen Book i Nolviks Kile där det "var som kalas" som Nils förklarade det imorse vid frukosten. En härlig kväll med en ljuvlig solnedgång som vi nöjt av sittandes vid matbordet. Hela huset var fullt med folk och barn och det var givetvis massor av god mat med bla. grillade spett. Faktum är att vi grillade även till lunchen så det var liksom full pott igår så att säga. Idag har vi ju bara grillat en gång... Kvällen passerade snabbt och Sigge som fått sova en timme extra på eftermiddagen höll ångan uppe ända tills vi åkte hem strax efter elvasnåret. Då hade han upptäckt och undersökt hela huset och så även duschen och M:s hårbalsam m.m vilket resultarade i att han halva kvällen gick runt och doftade tuttifrutti...Stackars M och M, hela huset var upp och ner när vi åkte hem. Ungarna hade spridit ut sina pinaler överallt och så också halvätna godisar. Sigge hade säkert orsakat hälften! Ungar...de vet iallafall hur man kalasar!! Tack alla för en underbar kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar