På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 5 april 2010

Favoritställe


När det blir tal om Smögen och farmor och farfar och om att åka dit blir det alltid också tal på Nordens Ark. Om du inte varit där, åk dit! Ett fantastiskt fint ställe att se djur som är hotade och utrotningshotade i världen och genom ditt inträde stödja stiftelsen i deras arbete att avla, uppfödning och återinplantering göra skillnad. En härlig miljö för både stora och små, hela året runt. Igår åkte Nils och Sigge dit med farmor och farfar och de hade en härlig utflykt. Nils berättade att när de hade kom till varghängnet var där minsann tio vargar samtidigt...och att de hade ropat på järven och att då hade han kommit springandes. Och så hade han givetvis sett ugglor...de tjatade han om redan innan besöket.
Jag och Joakim hoppade över att åka med, vi åkte på Kvirr istället; konstvandring i Ranrike! Det var många, många år sedan vi gjorde den utflykten under påskhelgen, säkert fem år sedan. Underbart var det iallafall att få fylla på sig med vackra bilder, estetik, färg och inspriation. Vilka udda människor man möter och byter några ord med...man klampar ju ofta rakt in i deras hem desstuom. Kan inte sluta tänka på vilket medvetet val de gör med sina liv...att leva på sin konst. Fantastiskt och väldigt tänkvärt!!




2 kommentarer:

  1. Vilken snygg mössa Sigge har! Är det Alvins gamla?
    Vilken härlig utflykt de ser ut att ha haft! Vi hade utflykt i Enekulleskogen igår...
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Japp, det är det! Den är jättesnygg tycker jag och givetvis Sigge också! ;-)

    SvaraRadera