På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 26 augusti 2012

Simskola och bokhäck

 
Trädgårdsprojektet vi startade i våras löper på. Över sommaren och semestern och vidare in i september. Än är vi inte i mål men kan bocka av några delmål iallafall. Muren är ju klar sedan en tid och idag kom häckplantorna i jorden längs en del av den. Vi skall lägga kantsten mellan häckplanteringen och gräsmattan och fylla på med täckbark under häckplantorna och det hoppas vi fixa nästa helg. Bilden nedan visar en del av muren och hur den nu ser ut. Vi är väldigt nöjda med den grafitgrå färgen. Lugn och med lite tyngd i.    


Idag har det också varit första gången på simskolan. Både för Nils OCH Sigge. Herregud vad han grinade förra terminen när Nils skulle iväg. Men idag var det glada miner. Iallafall tills han upplyste simfröknarna om att han inte vill doppa huvudet under vattnet! Några små bryt men det skall nog ordna upp sig. Över tid. ;-)
 
Nils var ju som fisken i vattnet. Så roligt att han gillar att vara i vattnet och är helt trygg med det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar