På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 24 augusti 2012

Fredagssvep vecka 34


Tid. Min tid. Vår tid. Spelar ingen roll vems tid men den räcker inte riktigt till. Och vi har ännu inte kommit i fas efter semestertiderna; de spökar fortfarande. Sigge sover längre än tonåringar på mornarna. Och jag är själv trött både på morgonen och på kvällen.


Men se där! 46 bokhäcksplantor inknödda i baksätet på vår bil. Möjlig trafikfara men det struntade vi i. Gissa helgens göromål?

 
Hur går det för er? Vilka har ni hunnit med? Tycker själv jag jobbat på bra under sommarmånaderna med; Anja Pärson, Björn Lindeblad, Marta Vieira da Silva , Klara Zimmergren, Emma Wiklund, Klara och Johanna Söderberg, Daniel Espinosa, Christer Björkman, Heidi Andersson, Ison Glasgow och Martina Haag. Dessa har jag kvar: Ebbot Lundberg, Lars Lerin, Jan Lööf, Lotta Lundgren och Sébastian Boudet. Så det är bara att ge sig ut på promenaderna helt enkelt. Perfekt som sällskap under en powerwalk!
 
 
Det blev en afterwork. Jättemysigt vincafé vid älvstranden och invid vattnet. Kajaker och båtar och vattenskidåkare passerade. Och så även mycket prat om ingenting. :-)
 
 
Med vardagen kom också smutsen. Galet kladdiga, solkiga, svettiga och sandiga ungar får jag hem varje dag. Ny rutin sedan några dar: fotbad!
 

Nu är de här. Typiska höstblommor enligt mig. Tacksamma tycker jag då de står fint länge.
 
Trevlig helg på er!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar