På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 25 augusti 2012

Dags för Liseberg!

 
Efter hårdbevakning av väderleksprognoserna hela veckan lång blev då årets besök på Liseberg äntligen av idag.
 

Efter två åkattraktioner bärgade Sigge hem storvinsten. Han glad och stolt som en tupp medan kusinen fällde tårar. Men det ordande upp sig senare då Ella kammade hem en stjärnvinst på Dumlehjulet. Så nu har vi lördagsgodis i flera veckor framöver...

 
Vi tackar morfar för besöket; han hade med sig stora plånboken och bjöd på kalaset.


Trots långa köer blev det många åk. Sigge stora lycka var att han nu når 110 centimetersgränsen. Och ja! Han har verkligen sträckt på sig i sommar. Adjöss 104. Och kanske snart även 110.

 
I väntan på lunchen lektes det klassikern sten, sax, påse. Men Sigge har helt missuppfattat saxgreppet. Det blev ett Spidermangrepp istället.  


Kusinerna på ett kort. Det där med att få med flera ligister på ett är banne mig omöjligt. Det är alltid en som är på väg ur bild.


Inser att det mest blev bilder på Sigge idag. Och det beror på att Nils oftast drog iväg med morfarn eller pappan till attraktionerna med lite mera drag. Och där var det ingen (pappa!) som tog kort minsann. Sådant ansvar glöms bort! ;-) Så därför blev det en Sigge på Liseberg-kavalkad!
 
Ser att klockan är 21:42. En lördagkväll. Och strax går jag och lägger mig. Alla blir trötta av att besöka Liseberg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar