På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 21 maj 2012

Första vattenkriget


Nils på väg till sista tennisträning denna terminen. Lycklig över att cykla dit. Strax innan ännu lyckligare då han och kompisarna hade vattenkrig i trädgården. Sigge tog chansen när jag inte såg; slängde av sig kläderna och hoppade i baljan som killarna fyllt med vatten inför sin lek. Den rackarns busungen!  Men med dagens väder förstår jag honom. Själv sitter jag här med världens huvudvärk. Skulle gärna kyla ner mig; särskilt knoppen ett slag. Ibland får den då verkligen jobba hårt. Som nu i eftermiddags. Massa tankar om vardag och jobb härligt ihopblandat med vad-ska-vi-äta-idag- och borde-slänga-i-en-tvätt- och lämna-låneböcker- och fixa-solkläder-inför-semestern-tankar. Inte konstigt att den strejkar emellanåt! ;-)



3 kommentarer:

  1. Bad i balja finns det inte mycket som slår! Just i en sådan balja badade våra barn under flera veckors tid innan vårt badkar beställdes. De vägrade duscha och tyckte det var mycket roligare att bada i balja. Vem klandrar dem liksom? Vilka söta små du har!

    SvaraRadera
  2. Helnaken på dagis idag med, och min inte långt efter... Dessa två alltså!
    Kram Lisa
    ...och du ta hand om dig, inte stressa!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad gött det ser ut med bad i baljan! Underbart sommarväder nu. Bara att njuta så länge det varar.Bultande huvud är inte kul, antar att det blir lite overload mellan varven(får också det då & då) Ha det fint. Kramen!

    SvaraRadera