På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 11 maj 2012

Fredagssvepet vecka 19


Helgens handling är avklarad. Nu klarar vi oss!


Bild från www. adlibris.com

Måndagskvällens jippo med bokprat och modevisning på Mariaplan hos Butik Lisa och Johan var en succé som vanligt. Från bokhandeln följde Lisa Lemkes bok med hem. Anar att den blir sommarens favorit!


Sedan innan hade jag spanat i koftan och köpte en sådan i vitt; nästa favorit i sommar!


Armbandet är från samma ställe; väldigt fint till mycket! (Ni fattar; åk dit!)


Annars har vår lediga fredag inneburit ett besök hos frisören för Nils. Dessa tjocka lockar vågar jag mig inte på längre. För jag är ju ingen frisör...gränsen går vid 5 år!

Efteråt gick vi till finaste leksaksaffären Fröknarna Bus. Vilket fantastiskt sortiment de bjuder oss här i Kungälv. Presentkortet som låg i påskägget kunde inte vänta längre.


Kräftor och räkor och vitt vin bjuds det på ikväll då mannen kommer hem från storstaden. Vi måste ju fira gårdagens 2:a placering i Venture Cup Väst. Nu väntar riksfinal på Göteborgsoperan 14 juni! Undra om fruar får följa med?

1 kommentar:

  1. Härligt svep Anna! :)Ser att vi delar chipsfavoriter misann. De är England för mig.

    Finfina inköp. Roligt när man hittar det där som man erkligen vill ha. Själv hittade jag ett par nya byxor och tre blusar igår. Fast jag inte skulle ha något...

    Grattis till mannen och självklart måste fruar få följa med, ni delar ju det där priset. :)

    Trevlig helg på er och ha det gott!

    Kram Lotta

    SvaraRadera