På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 15 maj 2012

Sommarlängtan

Bild från www.ahlens.se

Jag har gått och blivit mörkblå. Tantvarning eller? En sådan här crossover-modell hade passat perfekt i sommar. Canvas och till ett rimligt pris. Kan verkligen se mig och denna tillsammans i sommar!  

Bild från www.svensons.se

Trädgårdsprojektet fortsätter. Imorgon tar det ny fart vill jag lova. Mer om det imorgon. Men den här röran överallt i trädgården får mig lite ur balans. Kanske vädret har viss påverkan också. Mina krukor har jag fortfarande inte planterat i. Några dynor till våra utestolar har jag inte hittat trots att jag letat/letar med ljus och lykta. Jag struntar i maskrosorna som invaderar min gräsmatta. Och några fina solstolar har jag heller inte hittat. Inte för jag solar något nämnvärt. Mer vilstol tänker jag. Under parasollet. Vilstolen ovan är fin tycker jag men är spagetti bekvämt? Den heter ju så; spagettistolen.

2 kommentarer:

  1. Ingen tantvarning alls Anna! För då blir det tantvarning på mina tonårsdöttrar också som båda kom hem med marinblå linnen efter senaste shoppingrundan. Möjligtvis sommarvarning. ;)

    Låt trädgården få lov att vara rörig. Ni har ju fullt upp med fixande i trädgården och då blir det ju så. Inget dåligt samvete!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Lotta: då fortsätter vi gilla mörkblått då!
    Och en rörig trädgård! :-)
    kram *tant74*

    SvaraRadera