På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 18 maj 2012

Fredagssvep vecka 20


Tänk att något som man inte vill ha längre vill någon annan gärna ha. Eller köpa till och med! :-)


Vi hänger. Umgås. Myser. I regnet och det gråa. Mycket kram och gos just nu. Och jag njuter varje liten sekund. Och undrar hur länge det varar?


Lisa Lemke. Jag gillar Lisa Lemke. Och hennes nya bok. Häromdagen testade vi jordgubbskaka med fläderglasyr. Tummen upp av alla. Till och med av Nils. Världens mest kräsna.

Bild från www.adlibris.com

Så därför har jag spanat efter Lisas förra bok. Fick tips att den fanns på Willys. Och mycket riktig. Dessutom till fyndpris: 129:-. Gillar på det.



Bilder från www.tyckomgarant.se 

I samma butik hittar man dessa godingar. Min väninna som är utvald Garantör bjöd förra helgen på italienska delikatesser. Gott, gott, så gott! Har nu bunkrat upp med alla möjliga olika. 

Bild från www.designonline.se 

Vaxduk eller inte på utebordet. Den gröna är väldans fin tycker jag. Somrig och grön.


Efterlysning! Efterlysning! Våren kom hit! We miss you. Much.


Veckans bästa stund var Nils teaterföreställning. I rollerna Lego Hero Factory-figurer. Nils hade gjort ett manus som han följde. Till punkt och pricka.


I vanlig ordning på fredag; hela golvet fullt av chips och popcorn. Blandat med lite lego här och där. Precis som det ska vara. Nu tar vi helg vänner!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar