På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 7 mars 2012

Mera skidsemester


Laddade med havregrynsgröt och redo för backarna. Sigge åkte utan sele men har ännu inte riktigt fått kläm på att stoppa. Nils svischar fram i vida fina svängar och ville även efter lunchen hänga med ut för att göra några sista åk. Sigge tog ledigt med farfar under eftermiddagen och slappade.


Strax innan lunchen hängde jag och Sigge med snögubben Valle på en kortare skoterfärd till en lappkåta där det berättades en saga om hur Valle fått sin morot till näsa. Och så smaskade vi korv och bröd med en hel skock ungar. Här kramas Sigge och Valle.


På eftermiddagen hann även Nils och farmor med en prova på-tur med hundspann. Nils tyckte det var jättespännande med alla varg-hundarna. De fick upp ordentligt med fart när de svischade förbi. När eftermiddagen kom stack vi en sväng på after ski och lyssnade på musik. Nu skall vi snart gå och lägga oss för imorgon är det packning och en lång bilfärd hem. So long!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar