På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 9 mars 2012

Fredagssvep vecka 10


Hemma igen från årets fjällsemester. Vi är helt överens om att åka igen nästa år. Nu är det ju bara Sigge kvar så att säga. Och nästa år får han få sig en ordentlig omgång med lektioner så skall nog hans skidåkning också ordna till sig. Hoppas vi... Vi tog med oss snön hem en sväng men imorse när vi vaknade var det åter grönt. Nu vill vi att det förblir så.



Några dagar borta och så roligt att komma hem till sina leksaker. Allt är nytt igen liksom. Och att träffa sina kompisar; lycka!

Bild från www.smow.com 

Blubb! Jag druknar. I pryttlar. Och ändå är jag duktig på att göra mig av med skräpet. En sådan här är ju drömmen. Allt på ett ställe. Det går jag igång på.

 Bild från www.marrakechdesign.se

Jag har radarn på. Inför vår kommande badrumsrenovering som förhoppningsvis blir verklighet i höst. Såg dessa. Och tycker mönstret är underbart. Får höra vad mannen tycker. Jag menar så han tycker samma.

Bilder ovan och under från www.indiska.se

Surfade in på Indiskas hemsida på jakt efter en tassel jag är nyfiken på men som jag inte hittade. Hittade dock dessa gröna plagg. Väldans fina och får mer än gärna flytta in i min garderob. Men oftast hittar jag inte till butiken av någon anledning.  


 Bild från www.designtorget.se

När jag tog bort min stora julstjärna i fönstret blev det så tomt och mörkt. Jag skulle vilja hänga upp något annat som lyser upp en smula men vad. Det jag hänger upp får ju inte vara för brett eller djupt. Denna gamla godingen tycker jag fortfarnade är fin. Kanske en sådan skulle trivas i fönstret?

Strax är vi bortbjudna på fredagsmys. Lyxigt må jag säga. Måste först måste jag tvinga ner mig själv till tvättstugan; att tvätta är ju minst sagt ett heltidsjobb. Det första jag gör på dagen är att starta en maskin och det sista jag gör är att hänga tvätt...lord!

Trevlig fredag på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar