På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 4 augusti 2011

Hoppetossor


En och en halv dag hann ligisterna hoppa innan vi for till Smögen. Och det är givetvis alldeles för kort tid. Sigge har längtat efter studsmattan i flera dagar och väl hemma har de hoppat som galningar hela eftermiddagen och kvällen. Nils hoppar fortfarande, nu i sällskap med kompisar medan Sigge törnat in. Herregud vilket vrak han var här ikväll. Allt var så bedrövligt och han bara grät och grät...det är tuffa dagar i värmen i kombination med att vara (en stor!) lillebror!

3 kommentarer:

  1. Vilken härligt gäng ni har med hopetossor hemma hos er Anna. ;)

    Det är inte bara Sigge som har det tufft i värmen, även tonårsdöttrar kan bli irriterade, trötta och "gnälliga" i värmen. Och vi vuxna blir säkert likadana vi. ;)

    Idag blev det regn och en skön inomhusdag med städ, film och fredagsgodis. Vi myser! :)

    Ha en trevlig helg tillsammans med dina fina hopetossor vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Det där hoppandet känns igen! Uppmonteringen tog ju sin lilla tid, nu på våren gjorde vi så att pappan fick montera det på kvällen när barnen lagt sig - så var det hela redo för hoppning direkt på morgonen :-)

    SvaraRadera
  3. Lotta: kollade precis korten i min kamera...vuxna har minst lika roligt som de små!

    Mrs.b: min man pustade HÖGT när han insåg att den inom en ganska snar framtid skall monteras ned igen.... :-) Men vad gör man inte för barnen! ;-)

    //Anna

    SvaraRadera