På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 16 augusti 2011

100 knyck


Medan teet kokar upp gör jag ett litet inlägg. Just det...man är ju tillbaka på jobbet efter en lång ledighet. Massor att ta tag i och många att-göra-listor men det känns helt okej trots att ögonen var lite tunga imorse när klockan började ljuda. Igår hade vi kick-off och tänk att då badade jag i havet två gånger. Däremellan varmt bastubad (helt ljuvligt!) och jag är ganska säker på att det var sista badet för i år. Tänkte uppdatera er på mammans sommarprojekt...idag fick jag med mig en hel säck nerkissade kläder från förskolan. Han hinner dit men sedan tar det stopp! Det korvar sig här och snubblas där och går i 100 knyck. Men imorgon går det nog bättre! ;-)

2 kommentarer:

  1. Han är för söt er lille kille och det är ju så mycket man vill hinna med och annat som bara inte hinns med.

    Låter roligt med kick-off innan allt sätter igång på allvar. Här börjar vi också fundera på om det sista doppet för i år redan har skett. Vi hoppas att det finns ett eller två kvar innan vi packar ihop sommaren.

    Lycka till med jobbet nu vännen! Det kommer att bli en fantastisk höst! :)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Lotta: det var 18 grader där jag var och faktiskt riktigt behagligt i vattnet. Och visst kommer hösten bli fantastisk! :-)

    kram Anna

    SvaraRadera