På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 14 september 2010

Vardag!

Mitt liv består just nu av vardag, vardag och vardag! Sova, äta, jobba! Inget annat därimellan! Dagarna passerar i ett huj och kvällarna likaså! Och ja, just det...dags att gå och lägga sig igen!

1 kommentar:

  1. Hej Anna!

    Ibland känns det som om tiden bara rullar på och man hinner ingenting. Men om man tänker efter så är ju egentligen vardagarna inte så dumma. Tänk vad mycket värdefult du får uppleva under en av dina vardagar. Du vaknar tillsammans med en underbar familj och ni får dela varandras förväntningar inför dagen. I ditt yrke gör du skillnad för så många människor. Du påverkar framtiden. Vad kan vara viktigare och mer ärofyllt?

    Hemma igen får du höra hur dina älskades dag har varit och förhoppningsvis frågar någon hur din dag har varit. Ni äter tillsammans, kanske läser, leker lite och myser.Livskvalité och kärlek av den bästa sort. :)

    Ibland känns det som vardagen bara rusar på men om man tänker efter så är den inte dum alls för den är just DIN vardag. :)

    Ha en fin vecka vännen!
    Kram Lotta

    SvaraRadera