På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 15 september 2010

2 år

Lite sorg varje dag. I lagom doser nu. Oftast. Finaste mamman. Så saknad. Här. Där. Som mormor. Som mamma. Hör regnet därute. Någon gråter i himlen. Jag gråter också. Just nu.

6 kommentarer:

  1. Många varma styrkekramar från mig♥

    SvaraRadera
  2. Nu gråter jag oxå... när jag läser detta.
    Största kramen till dig Anna!

    SvaraRadera
  3. Hej Anna.
    Saknar dig när du har det jobbigt... du finns alltid i mina tankar. Anna du har många fina egenskaper efter din vackra mor som gör att hon lever kvar genom dig. / Många kramar din vän Marika

    SvaraRadera
  4. Hej Anna!

    Du skriver så vackert att det gör ont i mig. De vi älskar och saknar finns alltid med oss precis som smärtan och saknaden. Tiden läker inga sår, vi bara anpassar oss efter livet. Men din mamma kommer alltid finnas med dig Anna.

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Hej vännen..

    Vilken lycka att du har haft en sådan underbar mamma...Hon kommer alltid att finnas med hos er på nåt sätt, det är jag helt övertygad om... Nu är du den fina mamman åt Nils och Sigge, du har en fantastisk fin familj <3

    SvaraRadera
  6. Alla: TACK för era fina kommentarer! De värmer så gott!
    kram Anna

    SvaraRadera