På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 13 september 2010

Tryck

Bild från www.ikea.se
Våra väggar behöver fler tavlor! Tror bestämt att vi inte satt upp en endaste på våra vita väggar och jag drar mig verkligen för det. Kanske är det så att om jag hittar fina tryck så kanske jag blir mer benägen att slå i en spik och få dit en ram? Det här trycket ovan från Ikea gillar jag. Med med Manhattan på. Har också hittat ett annat där också temat är Manhattan fast då i mer turkos 50-tals design. Undra varför jag snöat in på just detta ställe? Kanske för att jag gillar stället så mycket och gärna hade åkt dit igen. Tänk den som hade en resa planerad dit igen! ;-)

2 kommentarer:

  1. Hallå fina.
    Jag håller på med en fotovägg men har svårt att finna rätt motiv.
    Gå in på istock.com, där finns plenty att välja mellan...
    Här på qpix sa hon att de använder sig av den sidan ofta när de ska fixa tavlor!!! Bara ett tips.

    Kramar Alex

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!

    Läckert tryck! :) Jag kan hålla med dig, jag har hellre tomt på väggen än hänger upp något som inte känns 100%. Så här har tavlor kommit upp efterhand som jag har funnit sådant som jag har tyckt om.

    Sedan är det inget som säger att man måste ha tavlor på väggarna heller. I somras bodde vi i en urfin stuga och efter några dagar kom jag på att det inte fanns en enda tavla på väggarna men att det var hur snyggt som helst. Istället fokuserade man på de vackra möblerna och ljuset då man kom in i ett rum. Väldigt läckert! :)

    Ha en fin kväll vännen!
    Kram Lotta

    SvaraRadera