På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 31 januari 2010

Medelpunkt!



Sigge älskar att vara i centrum. Om han inte är det ser han till att bli det...och så även igår kväll när Åke och Birgitta och gänget från Stenungsund var här för att fira Åkes födelsedag. Vilket litet charmtroll...efter att Panodilen kickat in! Hans tänder spränger fram i munnen på honom men de tar god tid på sig, vill bara spränga fram lite, lite i taget och detta påverkar givetvis Sigges humör. En stund iallafall! Birgitta hade förberett all mat så det var bara att hugga in på allt det goda under kvällen. I vanlig ordning smakade allt supergott och Sigge diggade särskilt en av snittarna som serverades till välkomstsdrinken! Herregud, han äter verkligen allt!
Tyvärr kunde inte Rönnbloms från Guddeby sluta upp med oss andra då Ingrid hade spytt på förmiddagen. Vi vill inte ta några som helst risker efter pärsen med sjukdom efter nyår...Hoppas vi träffas snart igen iallafall.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar