På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 20 januari 2010

Älskar ull!

Finns inget bättre än ull eller ylle! Alla typer av "spillda" saker (mat, välling, vatten, dryck, magsjuksresultat...) ligger så fint en stund ovanpå den något feta ytan, tillräckligt länge för att torkas bort och inte lämna någon fläck efter sig. Dessutom grymt slitstarkt och barnvänligt! Vår soffa är klädd i ulltyg, två av våra mattor är i ull och tack för det säger jag bara. Nu skulle jag vilja ha en till fin-fin matta i samma materilval till vårt fina vardagsrum och gärna en sådan som på bilden ovan...får nog tyvärr drömma ett tag till om den men det är definitivt en sådan jag vill ha!!!!

2 kommentarer:

  1. Är det den som heter Björk någonting och är från Umeå? Jättefin iaf! Och soffbordet ni beställt vet jag precis vilket detär, skitsnyggt, men jag visste inte att det kommit i helvitt!!!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Hello!
    Stämmer bra med mattan. Den är ursnygg, vill ha, vill ha! ;)
    Bordet är också ursnyggt eller hur och kommer snart, kommer snart!;)
    Trevlig helg och hoppas vi ses på lördag! kram

    SvaraRadera