På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 30 november 2014

Första advent


Ljusstakarna och stjärnorna i fönstren sedan en vecka. Hyacinterna blommar. Och i onsdags var vi bara tvungna att hänga fram julstrumporna och tomtarna som Nils och Sigge varje jul har hängandes på sina dörrhandtag. Nils fixade fram adventsstaken och kalenderljuset. Kalenderljuset sitter i år i en ny ljusstake. I en grå trägris. Så himla söt. Passar perfekt på köksbänken. Grisen har till och med en krullig svans inristad i bak. Urgulligt. Nu ska jag värma på glöggen. 

//A

2 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    En sån fin ljusstake. Tycker också det är kul att hitta nya varianter av just sådana. Är roligt att kika in här hos dig för du tipsar om så många bra grejer. Eko glöggen måste jag absolut testa. Var med på nyhetsmorgon alldeles nyligen. Blev sugen på den. Vad bra det blev i ert kök, där kan ni husera järnet nu:) Rullvagnen i turkos- wow! Tavlan därtill också mkt trevlig. Nu ska jag mysa med Downton och många varma thekoppar i soffan. Följer även Homeland som är så spännande. Serier är toppen denna årstid. Tack fina för presenten. Blev så glad. Många hjärtevarma kramar/Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny!
    Hoppas du hittar något fint! Och tack för uppmuntrande kommentar.
    Kram

    SvaraRadera