På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 28 november 2014

Fredagssvep vecka 48


Det här trycket köpte jag för många år sedan när jag, syster och mamma besökte Rom och ett pastamuseum. Jag vill gärna åka tillbaka till Rom En fantastisk stad med så mycket historia. Typ i varenda gathörn. Trycket har nu blivit inramat och uppsatt i köket. Den turkosa kulören på tavlan tycker jag mycket om. På bilden nedan skymtar rullvagnen Råskog från Ikea i exakt samma kulör som också hittat sin plats i köket. Rymmer massa småpryttlar. Och i veckan hämtade vi upp dynorna till soffan som nu är omklädda med tyg i samma färg. Blev verkligen fint tycker jag. Givetvis kan man också lita på Sigge. De nya kuddarna hade nog legat i soffan i en timme, sedan invigde han dem genom att spilla drickyoghurt i soffan. Yeah. 



Försöker dock tänka att grejorna skall användas. Soffan är en omtyckt plats och där har jag suttit minst en gång idag och druckit te och bläddrat i ett glossigt magasin. Bästa sättet att skingra vardagen tycker jag. Inse att jag fått syn på världens snyggast sneakers. Och sedan inse att de kostar 5000:-.


Har upptäckt en annan favorit från soffhörnan i köket. Glittriga gokväll på lördagar. Perfekt bakgrund till matlagningen och myset. Lagom på alla sätt och vis.  


Köpte glögg idag. Tog de flaskor jag tyckte hade snyggast etikett. Denna var finast tycker jag. 


Trevlig helg!

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar