På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 4 november 2014

Fler höstlovsaktiviteter


Ett besök i bowlinghallen blev det i slutet på höstlovsveckan. Vi cyklade dit i det fina höstvädret och spelade en timme. Jättekul!



Jag hann med att pussla ett pussel. Älskar att pussla men har svårt att ta mig tiden. Det har varit mycket aktiviteter just hemma sedan i torsdags. Både Nils och Sigge har  fixat och donat på sina rum. Alla har haft ett behov av lugna göromål. Dessutom har Nils varit lite febrig och haft rethosta. Och då vill man ju bara ta det lugnt. 


Jag och Sigge har övat siffror i massor. Och övat räkning. Sigge har ju inte tidigare visat något intresse åt sådana saker. Det har liksom varit mer fart över det hela. Men över helgen har han suttit långa stunder djupt koncentrerad på både att skriva siffror och rita väldigt detaljrika teckningar. Samtidigt som han lyssnat på Barnens pod och favoriten Farsad. Nästa steg blir nog att skriva bokstäver hoppas jag.   

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar