På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 22 juni 2012

Sigge 4 år och midsommar


Viktigast idag givetvis; att Sigge fyller 4 år. Grattis min lilla trotsiga gullunge! Paketöppning med brorsan då alla paket som kom idag är till dem gemensamt. (...eftersom Sigge inte skulle kunna förstå eller hantera varför storebrorsan får paket och inte han själv...så båda skattjaktade presenter på Nils födelsedag!) Som dinosaurieboken; åh vad vi läst i den. Rolig för alla faktiskt!  

Sedan midsommar också! Så mätt efter väldans god lunch med sill och tillbehör hos Hassels. Vidare hem hit i eftermiddags för grill. Eftersom regnet drog in på eftermiddagen ställde vi in deltagandet  i midsommarfirandet vid bygdegård en bit utanför Kungälv. Vilket inte gjorde mig något alls. En skön avslappnande daghar det blivit med fina och viktiga vänner. Nu trött men väldigt nöjd!

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder från "kalasfirarna" Grattis Nils & Sigge från Trollhättan. Skattjakter är ju topppen.Just den där spänningen som byggs upp när man ska leta efter olika ting.Kul i alla åldrar:)Spidermannen som kommer å hälsar på måste ju vara en dröm om än med lite skräckblandad förtjusning;)Söta ljuslyktor.Ha det fint kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott Sigge! Vad spännande med skattjakt. Det låter som något jag skulle vilja önska mig till min födelsedag senare i år (det vore väl ett kalassätt att starta sin 40-års dag på? ;)).

    Och vad mysigt med midsommarfirande prcis så som man själv önskar. Vi befan oss på semeter på Gotland under midsommar och firade i lugn och skön stil med god mat och kubbturnering. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera