På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 5 juni 2012

Rosa pelargoner


Hola amigos! Modem och sån´t ställer till det emellanåt. Och då blir det tomt på inlägg. Och faktiskt har jag också saknat blogginspiration. Lite farligt oinspirerad överhuvudtaget. På allt. Faktiskt. Då blir en ledig onsdag en så efterlängtad paus. Hoppas att pelargonerna jag köpte idag får fart på mig lite. Att fixa ordning på altanen har ännu inte blivit av. Resten av trädgårdsprojektet överskuggar liksom allt. Men snart ska jag uppdatera er på den biten, lovar! Tills dess skall jag fortsätta att ligga på soffan. :-)


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att du fick en härlig stund på soffan Anna? :) Och det där med trytande inspiration är du nog inte ensam om just nu. Jag känner likadant och eftersom det är lugnare än vanligt i bloggvärlden tror jag att vi är flera. Vilket jag faktiskt tycker är sunt. Sommar och ett utomhusliv och så mycket annat som lockar. Då tryter både blogginspiration och datortid. Men vi finns ju kvar när inspirationen återvänder. :)

    Så njut av sommar, sommarlov och lata dagar och blogga när du har tid och lust vännen.

    Stor kram till dig♥

    Ps. Så fint det har blivit i er trädgård nu!:)

    SvaraRadera
  2. Lotta: kan inte annat än hålla med! I allt. Vill ju gärna visa hur muren blev men allt strular nu...
    Kramar och tack för din uppmuntran!
    //Anna

    SvaraRadera