På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 17 februari 2012

Fredagssvep vecka 7


Stressade förbi denna ljuvliga i ett skyltfönster i veckan. Den skulle jag verkligen kunna tänka mig i sommar. Och batik är ju hett läser jag. Så lite hippiefeeling får det bli. 


Själv gick man ju loss på krasse på bomull i unga år. Tänkte att ligisterna kunde få testa det där med att odla. Väldigt modernt snitt och dessutom i ett komplett kit. Allt ingår. Hurra! Att det sedan blir örter lagom till grillpremiären gör ju inte heller ont. Så var det ordnat liksom. Bara skiten tar sig vill säga.   



Snyggaste saxen från Hay. Alla mina är så slöa. En sådan här får mer än gärna flytta in.


Mataffären frontade stort precis där jag gick förbi. Givetvis. JAHA... En miljard kalorier slinker alltså ner. Till finalen ikväll. Tror stenhårt på Haagsarna.  


Sigge. Vår finaste. Alltid halvnaken. Här utrustrad. Eller välhängd. Eller nåt´. ;-)

 Bild från http://www.ahlens.se/

25 mars. Så ni vet.  

Nu tar vi helg och höjer musiken. Här kommer en riktig goding. Samson for President.  

3 kommentarer:

  1. Klart du ska ha kalorier till finalen - mycket godare så! Du får berätta om den var något att ha sedan. Chokladen alltså!

    På tal om välhängd... Jag gick in till min chef härom dagen och sa "du som är så välutrustad, har du möjligtvis en skalstock?" Vi bröt fullständigt ihop båda två! Så kan det gå, när man har en chef, med samma låga humor som en själv... :)

    Ha en riktigt fin helg!
    Kram Camilla

    PS . 25 mars? Våffeldagen? DS.

    SvaraRadera
  2. Testade chokladen i veckan, vansinnigt god, ät och njut/ kram thea

    SvaraRadera
  3. Camilla: den var god tyckte jag. Hade inte haft något emot mer saltlakrits. Fazer har en Salmiakchoklad; den är nog snäppet bättre om det är lakritsen du är ute efter.

    Härligt med humor på jobbet! :-)

    Sommartid!

    Thea: den gick åt! ;-)

    kram Anna

    SvaraRadera