På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 3 februari 2012

Fredagssvep vecka 5


Halleluja för svtplay! För oss som alltid lyckas missa program på ordinarie sändningstider. Topp tre hos oss: På Spåret. (usch, geografi alltså) Homeland (ny favorit). Big love (håller med Radhustankar). Wild kids (sådana fina och kloka barn alltså).


Trevligt tillskott i vår småstad. Idag var vi där och hade sällskap av alla kusinerna. Alla tre. Lagom stort och fräscht. Har varit på liknande ställen och tyckt att det känts skitigt och smutsigt (för jag minns att jag undrat hur många ungar som kissat ner sig i bollhaven...) 


Vinglas utan fot. Funkar det? Tycker det verkar trevligt. Särskilt trevligt när man kan fynda 6 stycken för 50-lappen. :-)

Bild från http://www.hm.se/

Fina badshorts inför sommarens event till ligisterna. Träffade också David när jag surfade runt där. Också fin. ;-)


Hardcorekaka kallas den också. Eller Chocolate Nut cake. Alltså den måste jag göra. Men var hittar man ljusa chocolate chips måntro?

1 kommentar:

  1. Tack för idag syrran! Det var verkligen bra på Lekstaden. Hör av dig när kakan är klar, jag kommer med detsamma! Kram Sara

    SvaraRadera