På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 21 november 2011

Mera hall

Kändes som vi jobbade oss ur sjukträsket där ett tag men snabbare än blixten var vi tillbaks i det; Nils äntligen feberfri efter en hel veckas sängliggande...så vaknar Sigge med feber idag! Alltså!!! Stackarn har legat framför teven hela dagen, tidvis sovande. Lagom ynkling med stort bekräftelsebehov med kommit till uttryck genom fraser som: "Här ligger jag i sängen och funderar" eller "Jag ligger här med täcket och gråter". Var får ungar allt ifrån egentligen? Jag har pysslat runt och försökt få något vettigt gjort istället för att hamna i det där vakuumet som brukar uppstå på mina vabbdagar; jag kommer ur balans vilket innbär att jag inte tar mig för något alls. Givetvis har jag också hunnit med en del surfande också. :-)


Nu när hallen börjar hitta sin form har jag också funderat kring behoven. En matta som tar vid där klinkern slutar hade gjort hallen mer ombonad och varm tror jag. Mattan Pinocchio från Hay har jag varit förälskad i sedan första anblicken och är det fortfarande. Helt fantastiskt fin tycker jag. Upp med den på önskelistan. Behov av mer förvaring återstår fortfarande att lösa. Dessa korgar från Rice skulle passa perfekt på översta hyllan i garderoben har jag mätt mig till. Tillräckligt stora för att svälja en massa bråte. Verkar stabila och rejäla tycker jag. Hela hallen har ju vitt som bas så färgkombination på mattan och korgarna skulle göra susen tror jag. Skulle matcha vår röda lampa som redan hänger där fint!

Nu skall jag kramas lite med min lilla kamin! God kväll!


Bilder från www.lannamobler.se



3 kommentarer:

  1. Visst är det fint med en klick färg här och där. Cool matta!

    SvaraRadera
  2. Jenny: kan inte leva utan färg!!

    SvaraRadera
  3. De där korgarna har vi i vår hall (fast i annan färg). Rymmer hur mycket som helst, och är verkligen stabila och bra. Rekommenderas! Vi köpte våra från Broarne, en trevlig liten webbutik.

    Här syns korgarna, en för varje person i familjen: http://radhustankar.blogspot.com/2010/11/och-nu-sa-hallen-efter.html

    SvaraRadera