På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 14 november 2011

Fulingar och snyggingar




Min bank ringde mig nyss. Någon har handlat på mitt bankkort. 77 kronor där och 139 kronor där. Men sedan tog det stopp. På Macy´s somewhere overthere. Köpet på 3000:- gick inte igenom. Eller som Nordeatjejen sa: vi ser att du nog inte kan vara där och där och där samtidigt. Nej det kan jag inte. För jag är ju här i Sviiiden. Och jag vill helst handla för mina pengar själv tack, fuling därute. Nog undrar jag då var jag har varit med mitt kort då? Jag som är så trogen lillstaden där jag bor. Finns det fulingar här med? (eller hur funkar det där när ens kort blir kopierat/skimning egentligen???)

En sådan här klocka "Monzia" från Diamantini & Domeniconi åker iallafall också upp på önskelistan inför julen. Så urfin (!) tycker jag. Vill ha en i min hall. Helst skulle jag vilja ha den minsta modellen...eller nej den stora...eller den minsta...eller den jättestora...eller så tar jag vilken som helst. :-)


3 kommentarer:

  1. Så läskigt med ditt bankkort! Skönt när det ändå löser sig så lätt!
    Tänkte på det ganska ofta nu när vi var i Chicago, för i vissa butiker behövdes varken kod eller signatur... Lurigt!

    Hoppas tomten kommer med en klicka, för de var riktigt coola, särskilt många tillsammans! ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men fy vad otäckt med bankkortet! Sånt vill man ju inte vara med om :( Och tyvärr finns det nog fulingar både här och där... Usch!

    Kramar till dig

    SvaraRadera
  3. Graadskan & Bella: man blir ju sur!!
    //Anna

    SvaraRadera