På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 20 oktober 2011

Host, host!

Hosta på dagen och hosta på natten. Det är Sigges melodi just nu. Så ja, jag vabbar igen. Och inget val hade jag då mannen sedan i måndags ligger däckad i hög feber. Nu är det väl bara jag kvar då? (nej o nej då, något positivt måste ju all denna vabb och utsättande för smitta ge, right?)



Det har varit lugna dagar med en sällskapssjuk Sigge. Det har antingen varit jag eller Ipaden som tröstat och underhållit. Kan ju tro att man hinner med en massa hemma när man går här men icke. Kanske har väl tvätthögen minskat i höjd en aning men det är också det enda. Korta stunder har även jag och Ipaden umgåtts och då surfade jag över koppen. Är så rysligt trött på mitt kökporslin. Men vet dock inte vad jag skall byta till. Har tittat på allt från Swedish Grace till basporslin från Ica. :-) Just nu tänker jag färgstarka muggar till i en övrigt helt vit serie att ha i köket. Enda kravet på muggarna är att de skall vara STORA då jag STORkonsumerar te. Upp med nya muggar på önskelistan inför jul iallafall!


2 kommentarer:

  1. Trist med sjukdomar! Hoppas du slipper...
    Skoj att leta porslin dock! Jag hittar alltid massa fina muggar, fast vi behöver inga nya. Våra skåp är fulla... :S

    Hoppas familjen kryar på sig snart!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Krya på er!

    Jag gillar Iittalas teema, både som mugg, tallrik och skål! Finn i otaliga färger!

    Stor kraaaaaaam

    SvaraRadera