På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 16 oktober 2011

Blandad kompott




Så fort en helg går. Nyss fredag och ledig. Nu söndag. Helgen har varit fullproppad med trevligheter. Fredagkvällens tjejträff var givetvis en höjdare med prat, prat långt in på småtimmarna. Och mat och dryck. Gott, gott! Och inte cyklade jag i diket på vägen hem heller. ;-) Lördag startade med trädgårdsfix. Oktober och dags att packa undan trädgårdmöblerna för i år. Jobbet gick galant när hjälpredan Sigge med stor koncentration och målmedvetenhet tvättade stolarna på altanen i solskenet. Väldans nogrann. Lördagen avslutades med kusinträff. För andra året har vi lyckats få till en träff så innan vi avslutade kvällen bestämde vi att nu får det bli en återkommande tradition. Bastu, gulaschsoppa och gudomligt god morotskaka à la Hanna. Och mycket prat och skratt. Sån´t man spar på länge! Idag stormade så febern in i huset igen; strax efter frukosten började Nils frysa och två timmar sedan låg han helt utslagen med 40 i feber. Vi befinner oss i någon slags svacka helt klart. Hoppas det snart planar ut...




1 kommentar:

  1. Hej Anna! Hittat dig också via Vita gavlar :) Ni gör så fint ni med och det är roligt att se vad ni hittar på hemma med dina fina barn och med huset. Kök ja oh så kul att planera men också mkt svårt jag skulle kunna göra 10 kök i olika stil ;)
    Kram

    SvaraRadera