På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 22 juli 2011

Smögen



Att lägga tak tar på krafterna minst sagt så dagarna på Smögen tidigare i veckan var välbehövliga. Det blev innehållsrika med bland annat besök av vänner som passerade ön i båt. Vi hann med att bada, fiska krabbor, drinka drinkar och äta räkor! Vädret har ju varit härligt så det blev också en provtur i nya båten ena dagen. En tur genom Sotekanalen och i land någonstans på en ö där vi bredde ut oss och åt en lättare lunch och sedan fika. Det roligaste var givetvis när pappan körde racer... Nu är vi tillbaka hemma och strax skall vi se på film; vi jobbar oss neråt i listan liksom! ;-)


1 kommentar:

  1. Härliga semesterbilder, så skönt att vara ledig och ta dagarna som de kommer, utan stress krav och måsten. Att bara vara behöver man också mellan varven.Vi ska vara i Hamburgsund några dagar i nästa v...hoppas givetvis på sol och bad också. Bra att få lite filmtips här på bloggen med:) Ha det gott. Kram, kram!

    SvaraRadera