På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 24 juli 2011

Rosa godingar

Det gnager liksom. Idag med. Igår också. Antagligen imorgon med. Tårar i frukostfilen när morgonnyheterna lästes...

Förra sommaren gjorde vi milkshakes mest hela tiden. I sommar har vi fram till nu liksom glömt av det goda men idag blev det då dags. Tänk att jordgubbar, mjölk och vaniljglass i en enda röra kan smaka så gott! En sprut med hard topping-sås (nytt för oss) och lyckan var ett faktum!




3 kommentarer:

  1. Å, jag vill också ha en mixer!

    SvaraRadera
  2. Det har varit tunga dagar. Obegripliga och fruktansvärt smärtsamma och nu när de överlevande berättar sina historier kan man knappt förstå vidden av den mardröm så många har genomlidit och kommer fortsätta genomlida under lång tid framöver. Men det skänker hopp att se all den kärlek, medmänsklighet som hela världen visar Norge. Kärleken regerar!

    Mmm, så gott med milkshakes! :) Så enkelt, så gott och en härlig vardagslyx. :)

    Njut av fina sommardagar Anna!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Kajsa: om du ska slå till på en mixer så välj en sådan här trots priset...en nära vän körde på kort tid sönder två stycken innan hon köpte en Kitchen Aid...den har hållt i flera år nu!

    Lotta: håller helt med dig...ös över mer kärlek!!!! Milkshake går alltid hem... :-)

    //Anna

    SvaraRadera