På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 30 januari 2010

Kalas-start!


Idag har vi kickat igång vårens kavalkad av barnkalas och det första gick av stapeln i Malevik där lilla söta Maja fyllde 4 år. Känns som vi nyss var där på barnkalas men insåg ganska snabbt att det var ett år sedan...hoppsan vad tiden flyger fram och med det; barnen har blivit ett år äldre!

Timmarna flög fram och alla presenter undersöktes noga... Emellanåt gick det vilt till med mycket spring och tjoande och mitt i detta lilla Lilly, Majas lillasyster och jämngammal med Sigge. En riktig solstråle som gärna kramas med alla! Så charmig! Tack iallafall för ett trevligt kalasande!

Hela dagen har förövrigt gått i Nils stil...Bamse-saga hela vägen dit och på hemvägen lyssande vi bla. på The Pinks, den där barngruppen som existerade när jag var liten...vad hände med dem? I vilket fall som helst...vi diggade järnet på vägen hem för låtarna svänger det om vill jag lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar