På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 28 december 2014

Julsvep 2014


Så till slut fick vi till kalkonmiddagen med kusinerna Ella och Moa. Det blev en mysig eftermiddag med både julklappsutdelning, julklappsspel och uppträdanden. Moa stod för sången och Nils för agerandet. 


Sedan packade vi ihop oss och for till Smögen. Där fanns kusinerna Ingrid och Henry som kommit från Sundsvall. Det blev ett kärt återseende. Henry har blivit så stor och satt nu själv och hasade sig runt. Sötproppen charmade alla och särskilt Nils och Sigge. Hörde hur de pratade om honom idag och diskuterade hur han tog sig fram. De var inte riktigt överens. Ingrid hade sträckt på sig och hade precis som Sigge massor av gluggar. 


Traditionsenligt kläddes granen till Bosse Larsson. Och givetvis kom tomten på julafton. Fyra härliga dagar har vi spenderat där. God mat, sovmorgon till 10 och mys. En riktig minisemester. 



Just det; Captain America kom på besök till Smögen. Han har sådan stil, vår Sigge.

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar