På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 9 februari 2014

Flöjttoner


Uppträdande på gång på Barfotsgatan. Nils har nu spelat flöjt en termin och ännu har det inte blivit någon föreställning för någon. Han stänger dörren och vill öva ifred. Vi andra hör ju hur galant övandet går där inne på hans rum och vi har många gånger bett om ett framträdande men alltid fått blankt nej. Men i fredags när moster bad om ett spelade han för oss hela gänget. Moa satt blickstilla och mäkta imponerad och Ella vill också gärna börja spela något instrument. Ibland måste ju någon Nils leda vägen. Och veckan efter lovet skall flöjten med till skolan och han skall spela för sina kompisar på musiklektionen. 


1 kommentar:

  1. Klart att han spelar när moster frågar! Moa var så gullig, blixtstilla med stora ögon bara på Nils. Fast så var det ju hel kvällen, Nils var en klar favorit. Kram Sara

    SvaraRadera