På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 29 juli 2010

Nordens Ark

Nu är vi tillbaka i stan efter vår långledighet på Smögen. Vi har verkligen haft det skönt, tack för all inclusive-besöket Åke och Birgitta...vi blev totalt förslappade hela gänget! ;-) Vi har inte haft några måsten utan tagit dagen som den kommit och planerat in saker efter väder och vilja. I veckan var vi en dag på Nordens Ark och Nils älskar att åka dit. Jag med för den delen. Jag har bloggat om stället förut och säger det igen; ett jättefint ställe för vuxna och barn att spendera en dag på. Får du chansen så åk dit! Vi var där en hel dag och strövade runt och såg djuren i själva parken, lunchade och besökte lantgården där det finns aktiviteter som ridning och höhoppning. Även rundturen i den kuperade parken bjöd på aktiviteter både utmed vägen och en tipspromenad stället runt. Iallafall hade vi en superhärlig dag tillsammans!

Dagen idag har vi spenderat med goda vänner i Malevik och trots regntunga skyar i eftermiddags tog vi en promenad; härligt! Ikväll har vi myst med popcorn och Lilla Röda traktorn i dvd:n...det är mys av högsta klass enligt Nils!

3 kommentarer:

  1. Åh, vilken fiiin tröja Sigge har;-)!!!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder. Anders & jag har pratat om att åka dit under nästa vecka när vi är på kusten. har bara hört lovord om stället, så om vädret är ok får det nog bli en dagstur iaf, verkar himla mysigt. Vad skönt att ni fått slappa och ha det gott under er smögenvistelse. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!

    Välkomna hem igen! :) Det låter som ni har haft det hur underbart som helst i Smögen och bara njutit av livets goda. Härligt! :)

    Nordens Ark verkar vara ett väldigt fint ställe. Har tyvärr aldrig varit där men verkar helt klart värt ett besök om vi har vägarna förbi. :)

    Ha en fortsatt fin sommar och sköt om er!
    Kram Lotta

    SvaraRadera